A tervezési folyamat olyan mint egy növény fejlődése.

Motion

2D animált imázsfilmek, kisfilmek készítése. Rövid, arculatba illő logó animációk. Közösségi média posztok, hirdetések, matricák mozgatása.

Brand

Az egyszerű, logót és pár színt magába foglaló kisarculattól a komplex online és offline brandingig.

App

iOS, vagy Android applikáció egyedi tervezése a legfrissebb trendeknek és a platformra jellemző elvárásoknak megfelelően.

Web

Egyedi, a cég arculatába illeszkedő reszponzív webdesign megoldások tervezése akár kattintható prototípus készítésével együtt.

Social

Közösségi média felületekre szánt tartalmak tervezése, Instagram posztoktól, Facebook borítókón át, Youtube intrókig.

Print

Papír termékek, prospektusok, kiadványok, csomagolások és címkék egyedi tervezése. Akár a gyártás szervezésével együtt.

Mire számíthatsz?

Csak olyan munkát vállalok el amit az elvárható legmagasabb szakmai nívón, a kért időre el tudok végezni. Részletes brief interjúval, folyamatos élő és e-mailes egyeztetésekkel garantálom, hogy ugyan azon a lapon legyünk.

A beérkező árajánlat kérésekre 1 munkanapon belül válaszolok. Minden megbízóval átláthatóan dolgozok, folyamatos betekintést engedve a munka menetbe. Előre tisztázott módosítási körök, fizetési és teljesítési feltételek mellett.

A munka elvégzése után nem engedem el a megrendelőim kezét. Tárolom az elkészített munkák minden részletét, így  bármikor kérhetsz tanácsokat, vagy kérheted a design bővítését, módosítását. Kérésre segítek a nyomdai gyártás, a webfejlesztés, vagy egyéb megvalósítási kihívások áthidalásában.

Probono program

Valamilyen nemes ügyet képviseltek, de nincs pénzetek grafikusra? Lehetőségeimhez mérten, minden hónapban kiválasztok egy projektet, amit pro bono - ingyenesen elkészítek az adott szervezetek számára.

Érdekel
Nyíl