Önarckép

Szia,
Dolphin vagyok

Lételemem az alkotás, legyen az grafika, mozgókép, egy kézzel kötött könyv, vagy egy hagyományosan elkészített japán zöldtea. Számomra az életben az egyik legfontosabb dolog, hogy ne felejtsem el milyen volt, amikor gyerekként önfeledten játszottam. Ha csinálok valamit szívvel - lélekkel csinálom. Nincs félvállról vett projekt. Abban hiszek, hogy minden felmerülő feladatra meg lehet találni a megfelelő megoldást, csak kellő odafigyelés, türelem és rendszerben gondolkodás kell hozzá.

Vállalkozói előéletem, a Dolfoart

2013 óta foglalkozok designnal. Ekkor alapítottam souvenir vállalkozásomat, mely Budapest témájú papír termékek tervezésével, gyártásával és forgalmazásával indult. Ez a Dolfoart. Mára Budapest egyik ismert design-ajándéktárgy márkája. Termékeim több mint 20 boltban kaphatóak a városban, többek között olyan helyeken is mint a Liszt Ferenc reptér várója, a Parlament Ajándékbolt, vagy a Hilton szálló ajándékboltja. Sok éves márkatulajdonosi tapasztalatomnak hála otthonosan mozgok a legkülönbözőbb partnerek, nyomdák, beszállítók és megrendelők hálójában.

Grafika és motion design

2017 óta dolgozom szabadúszó grafikusként. Vezettem civil szervezet grafikus csapatát. Dolgoztam olyan nagyobb cégeknek mint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a DM, vagy a Durex.

2016 végén a zseniális Bucsi Réka kisfilmjeit nézve fedeztem fel magamban az elementáris igényt mindenféle dolgok mozgatására. Amint belevetettem magam a tanulásba, s a hozzám illő technika fellelésében, azonnal tudtam, hogy megtaláltam azt amit hosszú távon csinálni szeretnék. A motion design tökéletesen ötvöz szinte mindent ami vonz: film, zene, grafika, kommunikáció, technológia. Minden projekt egy új kaland, egy új felfedezés, egy új Én.

Több évnyi tanulás után, 2019 végén vállaltam el első komolyabb motion design munkámat, mely a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak készített, 3 perces imázsfilm volt. De a rá következő évben már több mint egy tucat animációs filmen dolgoztam. 2021-ben pedig egyértelműen fő prioritássá nőtte ki magát a motion design a projektjeimben.

Felvennéd a kapcsolatot velem?

A beérkező árajánlat kérésekre 1 munkanapon belül válaszolok. Kereshetsz a honlap árajánlat kérő felületén, e-mailben, de akár a céges Facebook oldalam Messenger felületén is.