Probono program

Valamilyen nemes ügyet képviseltek, de nincs pénzetek grafikusra? Lehetőségeimhez mérten, minden hónapban kiválasztok egy nagyobb, vagy több kisebb projektet, amit pro bono - ingyenesen elkészítek az adott szervezetek számára.

További részletek

Lehetőségeimhez mérten, minden hónapban kiválasztok egy nagyobb, vagy több kisebb projektet, amit pro bono - ingyenesen elkészítek az adott szervezetek számára.

Mi a teendőd ha részt szeretnél venni a Probono programban?

Töltsd ki az alábbi formanyomtatványt és küldd el Számomra kérésed. Írd le mit szeretnél kérni, mivel foglalkozik az a cég, vagy szervezet aminek nevében írsz és miért fordultál Hozzám segítségért?

Hogy történik a kiválasztás? Mi történik ha nem választalak ki?

Minden hónap végén összesítem a beérkező kéréseket, priorizálom őket és kiválasztom azokat melyeket a következő hónapban elkészítem. Minden jelentkezőnek válaszolok, akár befutó, akár nem. A Probono program várólistás, ha projekted nem kerül kiválasztásra, de a következő hónapban nincs jelentkező, akkor később is elővehetem és elkészíthetem. Természetesen csak akkor ha az még aktuális a számodra, számotokra. Ezt minden esetben külön egyeztetem a jelentkezővel.

Ez valami becsapás? Miért éri ez meg neked?

Nem. Szó sincs semmiféle trükkről. Fontosnak tartom a társadalmi felelősségvállalást. A Probono projekttel célom, hogy úgy segítsek szakmai tudásomon keresztül másokon, hogy közben én is új kapcsolatokat, tapasztalatokat szerezhetek. Ilyenkor nem számít a pénz, csak a cél, aminek eléréséhez hozzájárulhatok. Munkámért mindössze azt kérem, hogy megjeleníthessem a Számodra végzett munkát referenciáim között. Ezt a kérést viszont minden ügyfelem esetében megteszem. Ahogy minőségben, bánásmódban sincs megkülönböztetés fizetős, vagy pro bono megbízás között.

Elérhetőségeim

+36305799709
info@dolphinganz.com

közösségi oldalaim

jelentkezz most!

Pályázat beküldése

*kötelezően kitöltendő mezők
Megkeresésedet továbbítottuk Dolphinnak! Hamarosan jelentkezik!
Ajaj! Valami hiba történt!