Probono

Valamilyen nemes ügyet képvisel céged, vagy civil szervezeted, de nincs pénzetek grafikusra?

Lehetőségeimhez mérten, minden hónapban kiválasztok egy nagyobb, vagy több kisebb projektet, amit pro bono - ingyenesen elkészítek az adott szervezetek számára.

Mi a teendőd ha részt szeretnél venni a Probono programban?

Töltsd ki az alábbi formanyomtatványt és küldd el Számomra kérésed. Írd le mit szeretnél kérni, mivel foglalkozik az a cég, vagy szervezet aminek nevében írsz és miért fordultál Hozzám segítségért?

Hogy történik a kiválasztás? Mi történik ha nem választalak ki?

Minden hónap végén összesítem a beérkező kéréseket, priorizálom őket és kiválasztom azokat melyeket a következő hónapban elkészítem. Minden jelentkezőnek válaszolok, akár befutó, akár nem. A Probono program várólistás, ha projekted nem kerül kiválasztásra, de a következő hónapban nincs jelentkező, akkor később is elővehetem és elkészíthetem. Természetesen csak akkor ha az még aktuális a számodra, számotokra. Ezt minden esetben külön egyeztetem a jelentkezővel.

Ez valami becsapás? Miért éri ez meg neked?

Nem. Szó sincs semmiféle trükkről. Fontosnak tartom a társadalmi felelősségvállalást. A Probono projekttel célom, hogy úgy segítsek szakmai tudásomon keresztül másokon, hogy közben én is új kapcsolatokat, tapasztalatokat szerezhetek. Ilyenkor nem számít a pénz, csak a cél, aminek eléréséhez hozzájárulhatok. Munkámért mindössze azt kérem, hogy megjeleníthessem a Számodra végzett munkát referenciáim között. Ezt a kérést viszont minden ügyfelem esetében megteszem. Ahogy minőségben, bánásmódban sincs megkülönböztetés fizetős, vagy pro bono megbízás között.

Pályázok!

Köszönöm szépen, hogy részt veszel a Probono-ban!
A következő hónap első napjaiban válaszolok Számodra, hogy meg tudom -e valósítani kérésed! Addig kis türelmedet kérem...
Valamilyen hiba történt a kérésed beküldése közben.
Elnézésedet kérem a kellemetlenségért!
Kérlek küldd el újra, vagy írj számomra e-mailt az info@dolphinganz.com címre.