Befektetési alap arculattervezés

Mokra Invest
2021-02-26
Brand

A Mokra Invest egy frissen induló befektetési alap. A két alapító azzal keresett meg, hogy a céljaiknak megfelelő arculatot, vizuális megoldásokat dolgozzak ki egy leendő honlaphoz, közösségi média jelenléthez és esetleges offline megjelenéshez.

Az elkészítésében közreműködött

Koncepció és story :

Design és illusztráció :

Animáció :

Narrátor :

Sound design :

No items found.

a projekt részletei

Koncepció

Egy rövid brief interjút, majd azt követő research fázist és vázlatolást követően három különböző koncepcióval álltam elő a megrendelő számára. Ezek eltérő logókat, eltérő színeket és vizuális elemeket tartalmaztak. Egy klasszikus nagy bankra jellemző megjelenést, egy fiatalos fintech vállalkozásra jellemző megjelenést és egy a fiatalok felé nyitó, modern, trendi vállalkozásra jellemző megjelenést. Az volt a célom, hogy tisztán el tudjuk különíteni az ügyféllel közösen, hogy mi működik és mi nem a cég céljainak elérése érdekében. Végül arra jutottunk, hogy a megbízható klasszikus színvilágot oltjuk a fiatalos, trendi logóba és ezzel egy modern, korszerű, de mégis stabilitást sugárzó brandet alapozunk meg, hiszen mégis csak kulcsfontosságú a bizalom egy befektetési alapnál.

Kidolgozás

A közösen elfogadott irány után kidolgoztam az arculat fő és kiegészítő színeit, azok arányrendszerét, illetve branding elemeket és azokhoz tartozó használati gesztusokat hoztam létre, amelyekkel egy koherens, minden felületen egyértelműen Mokrás megjelenést tudnak elérni majd. Készült még számukra névjegy, honlap koncepció és arculati kézikönyv is. Ezt a későbbiekben egy végleges honlap design fogja valószínűleg még kiegészíteni...

További munkáim

Print

Kampány illusztrációk

Motion

Showreel - 2020