Instant túra arculat

Groove Trails
2020-02-20
Brand

A Groove Trails keretein belül egy olyan instant túrákra alapuló mozgalom és közösség életre hívására törekszik a két alapító, amiben a fenntarthatóság, az innováció, a kreativitás kulcsszerepet játszik. Az ügyfél egy olyan logó létrehozásával bízott meg amely az erdő színeit hordozza és tiszta vektoros vonalakból áll össze. Kérés volt továbbá egy egyedi, a teljesítőknek szánt éremcsalád és az azokat összefoglaló térkép tervezése is.

Az elkészítésében közreműködött

Koncepció és story :

Design és illusztráció :

Animáció :

Narrátor :

Sound design :

No items found.

a projekt részletei

A logó tervezésénél a fő koncepcióm az volt, hogy játékos, kacskaringós vonalakkal vissza tudjam adni a hegyek és dombok lankáit, illetve valahogyan utalni tudjak a közösségépítésre és a természetvédelemre. Az érmek és az érmeket tartó térkép tervezésénél szintén ennek a  kacskaringós alapkoncepciónak a továbbgondolása vezérelt. Így választottuk ki azt is, hogy ahol csak lehet egy vonalból húzzuk ki a motívumokat. Teljesen egyedi és a cég arculatába illeszkedő vizuális formarendszert létrehozva ezáltal. Természetesen mivel a végeredményt fába gravírozzák, a formák összetettségét és a vonalvastagságot is úgy határoztam meg, hogy az technológiailag is megvalósítható és a teljesítő által is kivehető legyen. 

Később még webes hírdetésre szolgáló bannerek és Instagramra, vagy Facebookra kitehető telejsítési oklevelek, posztok tervezésével is megbíztak.

További munkáim

Print

Trifold kiadványterv

Print

Kampány illusztrációk