Instant túra arculat

Groove Trails
2020-02-20
Brand

A Groove Trails keretein belül egy olyan instant túrákra alapuló mozgalom és közösség életre hívására törekszik a két alapító, amiben a fenntarthatóság, az innováció, a kreativitás kulcsszerepet játszik. Az ügyfél egy olyan logó létrehozásával bízott meg amely az erdő színeit hordozza és tiszta vektoros vonalakból áll össze. Kérés volt továbbá egy egyedi, a teljesítőknek szánt éremcsalád és az azokat összefoglaló térkép tervezése is.

Az elkészítésében közreműködött

Koncepció és story :

Design és illusztráció :

Animáció :

Narrátor :

Sound design :

No items found.

a projekt részletei

A logó tervezésénél a fő koncepcióm az volt, hogy játékos, kacskaringós vonalakkal vissza tudjam adni a hegyek és dombok lankáit, illetve valahogyan utalni tudjak a közösségépítésre és a természetvédelemre. Az érmek és az érmeket tartó térkép tervezésénél szintén ennek a  kacskaringós alapkoncepciónak a továbbgondolása vezérelt. Így választottuk ki azt is, hogy ahol csak lehet egy vonalból húzzuk ki a motívumokat. Teljesen egyedi és a cég arculatába illeszkedő vizuális formarendszert létrehozva ezáltal. Természetesen mivel a végeredményt fába gravírozzák, a formák összetettségét és a vonalvastagságot is úgy határoztam meg, hogy az technológiailag is megvalósítható és a teljesítő által is kivehető legyen. 

Később még webes hírdetésre szolgáló bannerek és Instagramra, vagy Facebookra kitehető telejsítési oklevelek, posztok tervezésével is megbíztak.

További munkáim

Brand

Személyi edző logó

Brand

Magyarország országmárkája - B