Málta30 - Imázsfilm

Magyar Máltai Szeretetszolgálat
2020-03-06
Motion

A feladat egy olyan nagyjából három perces animációs film elkészítése volt, amely hitelesen mutatja be a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-Magyarországi régiójának tevékenységét, értékeit, s átad valamit abból, hogy mit is jelent az a harminc évnyi munka amit a Szeretetszolgálat elvégzett Budapesten és környékén.

Az elkészítésében közreműködött

Koncepció és story :

Kovács Alexandra

Design és illusztráció :

Ganz Dolphin

Animáció :

Ganz Dolphin

Narrátor :

Kiss Béla János

Sound design :

Alex Andor

No items found.

a projekt részletei

A film a Magyar Máltai Szeretetszolgálat megbízására készült 3 hónap lefolyása alatt. Teljesen egészében saját készítésben.

Három történet koncepcióval álltam elő a Szeretetszolgálat számára, amelyből a legkevesebb szöveget, s a legtöbb jelenetet tartalmazó verziót választották ki. Ez után az egyesület arculatához illő színpalettát és betűtípust, majd a céloknak megfelelő illusztrálási stílus választottunk. A magfelelő aláfestő zene kiválasztása után pedig megkezdődött a vizális storyboard megrajzolása és egyeztetése. A jelenetek beállítása és illusztrálása. Végül pedig az animációs munka. Ez a zenére vágást, a nagy átmenetek és a finom részletek (karakter animáció, természeti jelenségek, állatok) animálását foglalta magában.

Animatic vázlatok

További munkáim

Motion

Energiatakarékosság a konyhában - explainer

Brand

Dynamo Pricing - rebranding