Dynamo Pricing - rebranding

Dynamo Pricing
2021-03-12
Brand

Bencével már dolgoztam együtt a Groove Trails arculati munkáinál, ezennel viszont másik vállalkozásának, a Dynamo Pricing-nak az arculati ráncfelvarrására kért fel. A cég mindössze egy fekete-fehér logóval rendelkezett. Feladatom az volt, hogy az eredeti logót megőrizve, színekkel és egyéb arculati megoldásokkal tegyem a márkát egyedivé és emeljem professzionális szintre annak megjelenését.

Az elkészítésében közreműködött

Koncepció és story :

Design és illusztráció :

Animáció :

Narrátor :

Sound design :

No items found.

a projekt részletei

Brief interjú és brandbook

A munkát egy alapos, a cég értékeit, céljait, célközönségét és piacát felmérő interjúval kezdtem. Ez mindig alapja minden arculati munkámnak és ha ezt megfelelő odafigyeléssel végzem el és az ügyfél is együttműködő, sokkal egyszerűbb dolgom van tervezéskor, mint amikor ezekre nincs keret, vagy esetleg nem érdekli a megbízót, hogy ilyen egyeztetéssel kezdjük a munkát.

Koncepció

A Dynamo Pricing meglévő logójából a layout-ot és az ikont megtartottam, mert azokat szerettem, jól működtek. A betűtípust cseréltem, itt kapott egy, az ikonhoz jobban illő, kicsit szögletesebb sans serif fontot a Dynamo. Fontos volt, hogy egyszerűen és ingyen hozzáférhető legyen a cég számára is, így a Poppins-ra esett végül a választás. A logó ezen kívül a pricing kicsi mérete miatt nem működött jól kis méretű felületeken, pl. profilképként, vagy mobil weboldal UI-n, így a logotípia arányain is változtattam.

Ez után pedig színeket, elsődleges, másodlagos és az prezentációkon, vagy weben használható tercier színeket választottam. Végül pedig branding elemeket és a vizuális anyagokat kísérő layoutokat álmondtam meg. Így született meg a logó farok részére utaló, ültetési rendes, a pixel-es, négyzetes, változó kék opacitású branding elem rendszer. Illetve az képek fölé overlay-ben kerülő lépcsőzetes, főleg a social media felületekre szánt díszítések.

További munkáim

Print

Trifold kiadványterv

Brand

Személyi edző logó